Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Όλες οι περιπτώσεις

10 των καλύτερων μπουκαλιών για τα μωρά στην Αυστραλία το 2022

Πιστοποίηση
Κίνα Sundelight Infant products Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Sundelight Infant products Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρησή μας με μια είκοσι ετών ιστορία είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους προμηθευτές των παιχνιδιών στη ρωσική αγορά. Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 40 εργοστάσια στην Κίνα και τη Ρωσία. Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ανοίγουμε μια καινούργια γραμμή της επιχείρησης – αγαθά για τα αγαθά για τα νεογνά. Και ενδιαφερόμαστε για τα προϊόντα σας.

—— Anna

Βλέπω τον ιστοχώρο σας και διαπίστωσα ότι αυτά τα προϊόντα είναι αγαθά. Ειδικά εκείνα τα μπουκάλι σίτισης μωρών και φλυτζάνι κατανάλωσης. Θα επιθυμούσαμε να τοποθετήσουμε τη διαταγή σε σας σύντομα όπως πιθανούς.

—— Peter από τις ΗΠΑ

Γεια, είμαι ευτυχής να σας πω η δοκιμαστική διαταγή ότι μας είναι πωλεί γρήγορα, ειδικά τα φλυτζάνια κατανάλωσης. Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και cusomer δώστε υψηλό αξιολογεί. Θα τοποθετήσουμε μια μεγάλη διαταγή σε σας σύντομα.

—— Michelle από την Ευρώπη

Είμαι Online Chat Now

10 των καλύτερων μπουκαλιών για τα μωρά στην Αυστραλία το 2022

April 20, 2022
7 Ιανουαρίου 2022

10 των καλύτερων μπουκαλιών για τα μωρά στην Αυστραλία το 2022

τελευταία εταιρεία περί 10 των καλύτερων μπουκαλιών για τα μωρά στην Αυστραλία το 2022  0

ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΩ @NANOBEBE ΚΑΙ @BARBARAROWLAND1

Η επιλογή ενός μπουκαλιού για το μωρό σας είναι λίγο όπως την αγορά ενός εισιτηρίου στη λαχειοφόρο αγορά. Αγοράζετε το ένα, υποβάλλετε το γάλα, διασχίζετε τα δάχτυλά σας και ελπίζετε ότι σκέφτονται ότι είναι το boob! Εντούτοις, τις περισσότερες φορές ένα μωρό θα ανησυχήσει και ίσως να αγωνιστεί ακόμα και με τη μετάβαση από το στήθος στο μπουκάλι, το οποίο μπορεί να είναι αγχωτικό για το mum και τον μπαμπά!

Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να γίνει η έρευνα για την οποία τα μπουκάλια mum όπως το καλύτερο, διαφορετικά εσείς μπορούν να βρεθούν εκατοντάδες εξόδων των δολαρίων στα μπουκάλια που το μωρό σας δεν θα πάρει!

Τι θα έπρεπε να ψάξετε σε ένα μπουκάλι μωρών;

Κατά επιλογή ενός μπουκαλιού για το μωρό σας, την είναι σημαντικό να προσδιοριστούν μερικά πράγματα για το παιδί σας, οι συνήθειες σίτισής του/της, και πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι. Αυτό είναι επειδή δεν γίνονται όλα τα μπουκάλια ίσα. Εδώ είναι μερικοί διαφορετικοί τύποι μπουκαλιών που μπορείτε να θελήσετε για να εξετάσετε:

Αγορές: το https://shopping.sundelight.com

Διαβάστε περισσότερων

Μπουκάλια που λειτουργούν με την αντλία στηθών σας

Μερικοί γονείς μπορούν ένα σύστημα μπουκαλιών που λειτουργεί χωρίς ραφή με την αντλία στηθών τους. Αυτό σημαίνει ότι μόλις εκφραστεί άμεσα το γάλα σε ένα μπουκάλι, ένα καπάκι μπορεί έπειτα να τοποθετηθεί σε εκείνο το μπουκάλι και ότι το μπουκάλι μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο έως ότου είστε έτοιμοι να σκάσετε μια ρώγα επάνω και να εξυπηρετήσετε στο μωρό σας. Είναι ένα ρευστό σύστημα που μερικοί γονείς προτιμούν δεδομένου ότι περιορίζει την ανάγκη για τις τσάντες αποθήκευσης μητρικού γάλα - εκτός αν φυσικά θέλετε να παγώσετε το εκφρασμένο μητρικό γάλα - που πρέπει να γίνει έτσι στις τσάντες αποθήκευσης μητρικού γάλα!

Μπουκάλια που βοηθούν με colic:

Μερικά μπουκάλια στην αγορά χαρακτηρίζουν τις τεχνολογίες και τα διευκρινισμένα συστήματα εξαερισμού για να επιτρέψουν μια ρευστή και άνετη ροή του γάλακτος στο στόμα του μωρού. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει με την πέψη του γάλακτος.

Μπουκάλια μωρών που αισθάνονται πραγματικά στήθος-όπως:

Μερικά μπουκάλια μωρών στην αγορά σχεδιάζονται για να κοιτάξουν και να αισθανθούν ακριβώς όπως ένα στήθος, το οποίο λέγεται για να βοηθήσει τη μετάβαση μωρών σας σε ένα μπουκάλι - για προφανείς λόγους! Τα εύκαμπτα μπουκάλια σιλικόνης (όπως αυτό από Nanobébé) είναι τα στήθος-πιό όπως εμείς έχουν βρεί!

Μπουκάλια που ενθαρρύνουν την μόνος-σίτιση:

Πολλά μπουκάλια έρχονται τώρα πλήρης με τις λαβές που μπορούν να συνδεθούν μόλις φθάσει το μωρό σας σε μια ηλικία που να θελήσουν να αρχίσουν μόνος-.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sundelight Infant products Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Shirley

Τηλ.:: +8613751776210

Φαξ: 86-20-83343175

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

粤ICP备17053767号